responsive site templates

TETŐFEDÉS, TETŐJAVÍTÁS


A tetőfedés egy komplett, jól megtervezett, struktúrált munkát jelent. A tetőfedés során fontos a metszéspontok megfelelő kialakítására, mivel nagy szerepet játszanak a ereszcsatornarendszer és a szellőzés kialakításában. A tető megfelelő működését a szakszerűen beépített tetőfedő anyagok határozzák meg.


A tetőfedő az épületek tetőfedését, tetőkészítés folyamatit végzi, javítja és karbantartja különböző anyagok felhasználásával. A tetőfedő elkészíti a védő réteget az épületekre, amely megvédi a külső időjárási viszonyoktól a szerkezetet. Mi a tetőfedés szakemberének a feladata?

tetőkészítés anyagszükségleteit kiszámolni , tető valós felületének meghatározása , mérőeszközök használata , tetőfedés kéziszerszámok használata , ácsmunka ellenőrzése , tetőfedés, tetőkészítés munkafolyamatának megtervezése , anyagok előkészítése , tetőfedés készítése , utómunkálatok végzése , szigetelőanyagok és fóliák elhelyezése , és még sok más. Mi professzionális tetőfedő, tetőkészítő és tetőjavító szakemberek vagyunk. Tetőfedés Budapesten? Tetőfedő Budapesten? Állunk rendelkezésedre! Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Keress minket a profitetojavitas.hu oldalon! Nekünk mindig az ügyfelek az elsők!

Új tető vagy tetőjavítás szükséges? Megsérült a tetőd és tetőjavítás szükséges vagy új tető? Mennyire sérült a tető? Tudod, hogy hogyan állj neki a tetőjavítás folyamatainak? Tudod, hogy mi sérült a tetőn és mennyire? Tetőjavítás kéne vagy új tető? Hogy is kezdj neki? Először is, lépj kapcsolatba egy megbízható tetős céggel és kérj időpontot helyzetfelmérésre.A helyzetfelmérés során szemügyre veszik alaposan a tető szerkezetét, így pontosan meg tudják mondani, hogy mekkora a kár, és tető javítás vagy új tetőfedés szükséges. A mi cégünk pontosan meg tudja mondani, hogy mi a legbiztonságosabb az Ön otthonának és családjának tetőfedés, tetőjavítás során. A tetőfedés vagy tetőjavítás menetét gyártók által előírt, szakszerű módón készítjük el. A tető először is nem elég ha szép. A tetőnek stabilnak kell lennie, nem szabad beáznia. A tetőfedés egy komoly, előre jól megszervezett, összetett munka. A tető jó működéséhez hozzájárul, hogy milyen anyagból készül. Tetőfedés során nem megengedhetőek az egyenetlenségek, ferde, elmozdult cserepek, stb. Minden tetőfajta más és más fedési és javítási módszert igényel, így igen fontos a megfelelő helyzetfelmérés mielőtt bármilyen munkához látnánk. Amikor a tetőfedés, tető javítás ára szóba kerül, akkor az több, különböző dologtól is függ. Néhány példa: födém, zsindely, tető anyaga, kémények száma, nyílások száma, építési engedélyek, biztosítások. Mi professzionális tetőfedők és tetőjavító szakemberek vagyunk. Tetőjavítás Budapesten? Ács, tetőfedő Budapesten? Állunk rendelkezésedre! Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Keress minket a profitetojavitas.hu oldalon! Nekünk mindig az ügyfelek az elsők!  

A tetőfedés egy komplett, jól megtervezett, struktúrált munkát jelent. A tetőfedés során fontos a metszéspontok megfelelő kialakítására, mivel nagy szerepet játszanak a ereszcsatornarendszer és a szellőzés kialakításában. A tető megfelelő működését a szakszerűen beépített tetőfedő anyagok határozzák meg.

A külső hatásoknak kitett vízszintes vagy kis lejtésű térelhatároló szerkezetek (lapos tetők, teraszok, erkélyek stb.) vízszigetelésére a manapság legelterjedtebb és egyben a legjobb szigetelési módszer a modifikált bitumenes vízszigetelő lemezekkel és lágy PVC lemezekkel történő vízszigeteléssel megoldott tetőszigetelés. A piacon számtalan tető fajtával találkozhatunk, ezért látatlanban nem lehet megmondani,hogy milyen fedési módszer a legcélravezetőbb.

Címünk

Angol u.73.                    
1143 Budapest

Elérhetőségek

Email: tetoazas@gmail.com
Telefon: 06203504414